symone ottevangers

Ik ben Touch Of Matrix therapeut en werk tijdens energetische behandelingen ook met o.a. Quantum Touch, soul-body fusion ®, reconnective healing.

Juist bij vage klachten waar andere behandelwijzen niet helpen biedt healing vaak verlichting.
Het is ook goed toepasbaar bij baby’s, kinderen en dieren. Voor dieren, zie ook www.communiceren-met-dieren.nl

Quantum Touch en T.O.M. werken helend bij lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele blokkades. Door onevenwichtigheid in een van deze gebieden kunnen ziekten, kwalen en mentale problemen ontstaan. Healing biedt op alle niveau’s hulp te doordat je lichaam de balans zelf kan gaan herstellen.

Ik werk intuïtief en zet verschillende technieken in uit drie krachtige healing-methodes: Quantum Touch, Reconnective Healing en T.O.M. Door healing wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd en geactiveerd. Blokkades verminderen of verdwijnen. Healing geeft rust en ontspanning. De diepere oorzaak van klachten wordt weggenomen. Zo kom je steeds meer in je eigen kracht. Door mijn paranormale gave komt er aanvullende informatie als je dat wilt.

60 minuten energetische behandeling kost € 95,00

Eén behandeling zet al een heleboel in beweging. Sommige mensen kunnen er een hele poos mee vooruit; je eigen systeem gaat ook verder met opruimen. 
Maar heb je meerdere thema's waar je op wilt werken? 
Of wil je het grondig aanpakken? 
Dan kun je een serie behandelingen achter elkaar nemen om op breed gebied op te schonen. 

Drie behandelingen in een maand (of binnen 4 weken): € 250,-

Wat is healing?

De healing vindt plaats door het eenvoudige proces van contact maken met het energetisch veld.
Ik functioneer als een soort antenne en door mijn handen wordt helende energie gestuurd.
Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en geactiveerd.

Voor wie?

Energetische behandelingen zijn geschikt bij de meest uiteenlopende klachten:

- stress
- psychische en emotionele klachten
- slapeloosheid
- spierpijn
- migraine
- nekklachten
- rugklachten
- gewrichtsklachten
- RSI
- ontstekingen
- na een narcose; minder last van bijwerkingen
- na een operatie om herstel te bespoedigen

De behandeling

Het menselijk lichaam heeft een grote kracht om zichzelf te genezen. Ieder levend organisme bevat dit zelfgenezend vermogen.
Een wondje krijgt een korstje, het korstje verdwijnt en de huid is weer hersteld. Gebroken botten groeien weer aan elkaar. Mentale problemen worden overwonnen.

Het zelfgenezend vermogen van een lichaam streeft ook naar een mentale balans. Tijdens of na een behandeling kunnen emoties loskomen. Daarmee wordt een proces van verwerken en loslaten ingezet.

Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking van mijn handen. Ik gebruik verder specifieke ademhalingstechnieken, gerichte aandacht en visualisaties.

Het trillingsniveau van energie wordt door mijn ademhalingstechnieken verhoogd. De levensenergie (ook wel Chi) wordt zo versterkt.
Ik stem daarna af op de cliënt, waardoor het trillingsniveau van de cliënt wordt verhoogd. Hierdoor worden lichaamsweefsels en cellen in staat gesteld hun oorspronkelijke structuur weer aan te nemen. En zo wordt het genezingsproces in gang gezet.

De cliënt geneest zichzelf, de behandelaar schept alleen de voorwaarden hiervoor.


De behandeling wordt staand, zittend of liggend op de behandelstoel uitgevoerd.
Kleding kan aangehouden worden.
De behandeling wordt meestal als heel ontspannend ervaren.

Er gebeurt veel tijdens een behandeling; zo komen afvalstoffen vrij welke ook weer afgevoerd moeten worden. Daarom is het belangrijk een paar dagen lang veel water te drinken na een behandeling.

Healing kan zonder problemen plaatsvinden als er medicijnen gebruikt worden of als er andere medische behandelingen ondergaan worden.
De behandeling kent geen nadelige bijwerkingen, hoewel er soms kort een lichte toename van klachten kan optreden of lichamelijk ongemak ervaren kan worden.(kouder, warmer, stijfheid in spieren, actief zijn of slaap hebben, emotioneel zijn, enzovoort.)
Deze verschijnselen horen bij het genezingsproces en zijn altijd tijdelijk.

Is er na drie behandelingen geen merkbaar resultaat, dan is dit voor diegene op dat moment niet de juiste behandelmethode.

NB:
Duidelijk mag zijn dat er geen garanties te geven zijn ten aanzien van ziekte en gezondheid (net als bij elke zorgverlener).
Het zelfgenezend vermogen van iemand wordt geactiveerd met hopelijk een goed resultaat.
Er wordt door mij geen diagnose gesteld.
Het heeft mijn grote voorkeur dat men naast het ontvangen van deze energetische behandeling ook contact houdt met reguliere artsen/ zorgverleners.